Saturday, 26 December 2009

Novel of Yours

if u had a chance to write a book bout urself,
what will u write?
how do u start ur life with? where do u live? who's ur family n friends?
what kind of environment u want to live in? what kind of character are u?
how's ur love life?
what is ur life? tragic or comedy? is it good or is it bad?
ur writing is ur plot of life, each word is vital like ur life count on it.
every beginning have their ending
how do u end urself?

p/s: your name kept resound in my head...

Click!

smlm aku tgk cite click by adam sandlers, n hell yeah a load of fun, adam sandlers mmg expert bab2 melawak ni... but dlm lawak2 die pun ada mesej gak, aku agak tersentap jugak lah tgk cite tu

1- love ur mom, die susah payah lahirkan kau
2- respect ur dad, he try his best to get along with u
3- siblings have to take care of each other
4- get used with environment, u r getting older
5- don't put too much pressure on work, no matter how important it is
6- love ur gf/wife. if u can't have thing that u love, love thing that u have.
7- don't be such a pervert
8- money is vital in life
9- family 1st, u only have one family, u can't even replace them
10- you only got one chance in life time, seized it when have it or u'll regret.

when he about to die,
he's laying on the road with his family,
telling the world how much important the family is, they are your everything
"family come first"

p/s: if i have that magic remote, i would like to go back at 14th of Feb 2009, 330am... telling her how much i love her and how meaningful she is in my life.

Thursday, 17 December 2009

Esok Masih Ada

kelmarin kita bersuka
semalam kita bergembira
hari ini kita berduka
esok lusa di manakah kita?

aku mungkin jenis lelaki yang sentimental, tapi bukan sbb aku yg menginginkannye tapi mmg dah menjadi sebati dgn diri ini... aku tidak meluahkan sesuatu melalui kata2, tapi aku mencoretkannya melalui tulisan dan lukisan. one picture worth thousands of word.

hari ni adalah hari terakhir bagi kalender Islam,
adakah ia satu penutupan untuk segalanya ataupun satu pembaharuan untuk hidupku...

kepada kawan, rakan dan teman...
thanx a lot sbb korang slalu ada untuk aku.
aku sombong kau tegur, aku lebih sikit kau bagitaw,
mcm ni lah aku nak, xda ckp2 belakang
tak puas hati bagitahu, kita sama2 betulkan keadaan

for my love one,
i'm speechless....
only God know how much i love u
maybe u tak ingat tapi xpelah,
time do change us.

untuk masa,
kau jangan lah jeles sangat ngan aku,
berikanlah aku ketenangan, kesenangan dan kelapangan untuk melakukan itu ini,
kau tahukan yang aku sdg bersusah payah berkejar2an dengan kau,
berhentilah skjp supaya aku smpat mengatakan yg itu, melakukan yg ini, menjadikan segalanya sempurna seperti yang diminta...

aku harap kita tak habis di sini
sebab esok masih ada
boleh berlari tidak boleh sembunyi
sebab kau pasti kembali...

p/s: thanks for entering into my life

Monday, 7 December 2009

Do You Remember?

I've been thinking about you
and how we used to be then
back when we didn't have to live we could start again

There's no left to say
don't waste another day
just you and me tonight
everything will be okay
if it's allright with you then it's be alright with me
baby let's take this time let's make new memories

Do you remember
all of the times we had
let's bring it back

So long since you've been missing
it's good to see you again
how you how you doing
and how about we don't let this happen again

p/s: let bring it back