Sunday, 28 June 2009

Tick Tock Tick Tock

435 am 28 june 09 - hujan renyai2

tick tock tick tock,aku dapat dgr detik2 yg berlalu,
aku menelaah sgala bunyi2an dkt skeliling aku,
kipas berpusing nampak style, surat khabar terselak nmpk cool, standby light kat tv nmpak awesome...

but then,

mata yg x leh tutup,
telinga yg x leh stop mendengar,
owh itu kurang best....

nape la aku takleh tido lagi nih? sumthing wrong ke ngan aku hari nih?
adekah aku akan pecahkan rekod org yg tak tido 36 tahun tu? well... i guess not.

well is there someone or anyone in this world can make me sleep, aku tak maw tido guna ubat dah, dah serik, i want it to be natural, biar lelap secara real, bukan dgn bantuan ubat2an...hurm... terus menunggu laa kalau camnih...

2 hours to go,
i've to drive myself to kajang and ampang for sum reason yg aku sndiri dah lupe...
short term memory lost??? interesting kan?

Tuesday, 23 June 2009

Critical Thinking



Credit to Mr. Paiz yg create game probability ni,
as he said dat one have to use their eyes and ears to solve dis problem...


1 - three

4 - one

5 - four

2 - ???


setelah 7 kali percubaan dapat gak aku meneka jwpnnye... hehehe
kau ingat kau hebat sgt ke hah??? hahahaha
satu jawapan salah, satu helai rambut ko aku tarik,
kalau seribu kali aku salah, mesti ko dah botak kan??? hahaha
paiz owh paiz...

Sunday, 14 June 2009

Dulling at Some Place In Johore

sleeping,
studying, calculating, confusing
talking, crapping, gossiping, shouting,
eating, chewing,
boring, singing, playing, moving, viewing, listening
annoying, lying, fingercrossing

---erroring---erroring---erroring---

* if you understand this, you are truly U*** citizens

Sunday, 7 June 2009

I Can't Read People Mind



I'm hardly try to read your mind, but i found nothing. What do you think?

Saturday, 6 June 2009

that baju belang - belang girl

i thought i'm the one who u'll never forget
i thought i'm the one who'll be your knight in shining armor
damn it, i'm so lame, how can i fall for you

you leave me without anything
you gimme nothing
except those tragic ending

thanks for those laugh and tears
will miss those rain that we share for cheer

hope you'll be fine cik adik baju belang - belang

sincerely pain,
abang baju putih.